I år går ferien til Harzen i Tyskland

Det bliver noget helt nyt med hensyn til ferie i år, men min kæreste og jeg var godt klar over det. Grunden til at det skal være sådan i år er, at vi har fået en lille søn der hedder Gustav. Han kom til verden i december måned, og han er væres første barn. Nok netop fordi han er den første, så var vi op til at min kæreste skulle nedkomme, meget nervøse for det der nu skulle ske.harzenVi har her i foråret haft en snak omkring vores sommerferie, for vi plejer at tage til Sydfrankrig for at slappe af nede i solen. Der har ikke været noget problem dengang vi kun var os, for der kunne vi bare tage  af sted, lige præcis som vi havde lyst til. Vi skulle ikke tænke over, hvornår på dagen vi ankom derned til, for hvis det var sent, sp kunne vi jo bare sove lidt længere den næste dag. Hvis vi skulle op tidligt, jamen så ingen problemer, for der betyder ikke så meget for os, når vi nu alligevel havde ferie. Vi havde derfor en snak om hvad vi lige skulle gøre i år. Vi havde i tankerne at vi ville leje et sommerhus herhjemme, og så bare slappe af. Lige pludselig får jeg dog den tanke, at det kunne være meget sjovt at se, hvad et sommerhus ville koste os i Harzen. Jeg har altid godt kunne lide at komme rundt i Tyskland, for jeg kan faktisk utrolig godt lide den mentalitet som de har der nede. Jeg kan personligt også godt lide den mad de laver, så alt i alt, så holder jeg af at rejse i Tyskland.

Det koster ikke særlig meget at leje et sommerhus dernede, og hvad jeg kunne finde, så er det faktisk langt billigere, end det ville være at leje et hjemme. Der er ikke særlig langt derned, og på 4 timer, der skulle vi være fremme. Det ville ikke tage så lang tid, hvis vi blev i Danmark, men det er stadigvæk langt mindre end vi plejer at bruge, og Gustav kan nok klare det. Om ikke andet, så må vi bare tage nogle pause er lignede. Vi skal jo bare slappe af alle sammen ,for det bliver vores ferie i år.

Jeg tror både min kæreste og jeg glæder os meget til at komme af sted. Det betyder lige pludselig ikke så meget ,at vi ikke skal syd på, for det er som om, at vores prioriteter har ændret sig en hel del. Tidligere var vi så heldige at vi bare kunne gøre hvad vi havde lyst til, og jeg vil da også sige at vi har levet livet. På har været på en del rigtig gode ferier, og jeg tror ikke der er nogen af os, der ville have undværet dem, men nu er det som om, det er lille liv vi har lavet sammen, for er så meget vigtigere for os begge to. Vi skal nok igen på et tidspunkt komme ned til syden, men vi når nok det hele.

Previous post: