De gode ferieminder

StillehavetNår jeg tænker tilbage, så kan jeg faktisk ikke huske, at jeg nogensinde har haft en dårlig ferieoplevelse. De har alle sammen været rigtig gode, og alligevel har de været meget forskellige. Det er dog kun godt, for jeg elsker at opleve mange forskellige ting når jeg er på ferie. Hvis jeg nu skal nævne en ferie, som jeg måske særlig husker, så er det uden tvivl den rundrejse jeg var på i USA for 2 år siden. Jeg havde længe sammen med min kæreste snakket om, at det kunne være super dejligt, hvis du lavede en drømme ferie, inden vi slog os endelig ned, og gik i gang med at få et barn. Jeg gik derfor i gang med at spørge på vores forskellige arbejdspladser, om vi kunne få 3 ugers ferie i september, frem for at holde det i den egentlig sommerferie. Min kæreste fik ret hurtig lov, hvor i mod min arbejdsplads ikke til en start var helt med på den idé. Der gik derfor lidt tid på at forberede min chef på, at det kunne være en super god idé. Tilsidst kunne han godt se, at der ikke ville være noget problem i det. Jeg kan tydelig huske den dag, for jeg gik glad hjem til min kæreste og fik vi gik straks i gang med at lede efter flybilletter. Allerede samme aften, fik vi bestilt dem, og så kunne vi tage det lidt mere stille og roligt med de andre ting.

Vi snakkede længe om vi skulle bestille de forskellige hoteller vi skulle sove på, eller vi bare skulle tage det hen af vejen. Vi blev enige om, at vi hellere i de større byer måtte bestille overnatning, hvor i mod i de små byer, der ville vi bare tage det som det kom. Vi snakkede derefter et par måneder om, hvad vi skulle lave derover, og vi gik i gang med den egentlige planlægning til turen. Det gik dog hurtig op for os, at vi havde meget vi gerne ville, og vi skulle forsøge at begrænse os, for uanset hvad, så kunne vi ikke opleve alle de ting som vi gerne ville. Vi sorterede derfor kraftig i de ting vi havde fremme, og til sidst fik vi strikket et rigtig godt problem frem. Vi var godt klar over, at der var nogle dage hvor vi skulle køre rigtig langt, men der er ingen af os der har noget problem med det, så vi blev enige om, at det var sådan være tur skulle være.

Nu kom den lange ventetid, og den var altså lang synes vi begge to, og dagen inden vi skulle af sted, der var vi super spændte begge to, og vi var nok begge to klar over, at denne mulighed ville vi ikke få igen, så det var bare med at nyde turen. Vi kom af sted dagen efter, og på trods af en del forsinkelse på rejsen derover, så havde vi en helt fantastisk tur, og jeg tror der går mange år, inden vi kommer til at glemme det igen. Vi var godt trætte da vi ramte Danmark igen, men vi havde fået en masse oplevelser begge to, så der gik et par uge, hvor vi gik og prøvede at fordøje det vi havde oplevet. Efter en måned, der kiggede vi på hinanden, og det var som om vi begge to var klar over hvad vi ville sige til hinanden, og vi blev enige om, at det måtte være nu vi skulle prøve og se om vi kunne blive forældre. Det kunne vi heldigvis godt, og vi har fået en hel fantastisk lille dreng. De dage hvor han er helt umulig, der tror jeg vi begge to tænker på, den tur vi har haft, og det hjælper på vores begge to humør – Vi er så glade for, at vi kom på vores drømme tur inden, men nu er vi også glade for, at vores liv har taget en anden drejning, der er helt anderledes, men der er ikke nogen af os der vil undvære vores skønne lille dreng.

Previous post:

Next post: