Billeje Girona Lufthavn

Hvis du ankommer til Girona lufthavn, og har fået bestil en leje bil hjemmefra, så er her en lille vejledning til, hvordan du får din bil udleveret. Den første ting du ligger mærke til når til ankommer til Girona lufthavn er, at det er en utrolig lille lufthavn. Når i lander i lufthavnen, så vil der i langt de fleste tilfælde komme en bus ud til flyet. det er ikke fordi der er så langt ind til terminalen, men jeg ved ikke som det er sådan en generel regel der er i en lufthavn, for sådan synes jeg altid det er.

Når i ankommer ind til terminalen, så vi i også ret hurtig se, at selve terminalen ikke er særlig stor, så i ankommer næste direkte ved kuffert båndet. I løbet af ret kort tid, der vil båndet begynde og rulle, og de første kufferter kommer til syne. I løbet af ret kort tid, der har alle fået deres kuffert, og kan derfor komme ud i forhallen på lufthavnen. Det er herude du finder kontor for alle biludlejningsselskaberne der holder til i Girona lufthavn. Du finder det kontor du har valgt at leje ved, og her får du så udfyldt de forskellige dokumenter, og får udleveret din bilnøgle. Husk på lige at spørge hvad aftalen er omkring brændstof. Husk også på, at der på aftalen skal være påført, hvor bilen af skader. Jeg har lige præcis i denne lufthavn tit været ude for, at bilen har skader der ikke står anført i aftalen. Hvis du ikke gør opmærksom på dette, så hæfter du egentlig selv for de skader bilen har.

Når du har fået bilnøglerne udleveret, så skal du udenfor, og når du så kommer ud af selve lufthavnen, så kan du lige på den anden siden af terminal bygningen se, at der er et p-hus. Der er faktisk her bilerne for alle de forskellige selskaber står. Når du kommer derover, så skal du lige orienterer dig om, hvor de forskellige selskaber holder til, på den oversigts tavle du finder derover. Når du så finder området hvor dit biludlejningsselskab holder til, så finder du bilen i den bås du fik oplyst da du fik nøglerne udleveret. Når du finder bilen, så gå lige en runde for at kigge efter skader. Hvis du finder nogen der ikke er noteret i dine dokumenter, så kontakt personalet der går rundt. Hvis alt er som det skal være, så er du klar til af komme videre.

Rigtig god tur, og kør forsigtig.

Previous post:

Next post: